Actualitat

Formació a clients del producte Pandomo©

Formació Pandomo
12/08/2010

Producte, tipus micro ciment, és especial per revestir parets i terres, amb unes textures i colors molt amplis.

El passat mes de juliol es va realitzar en les instal·lacions d’Ardex una amplia formació de l’exclusiu i nou producte Pandomo© d'Ardex.

A la formació varen assistir 8 constructors professionals de la zona d’Ullà i de Girona, els quals varen aprofitar la jornada de formació impartida pels monitors d’Ardex. I ara que ja han realitzat la formació ja ho poden comprovar i aplicar a les seves obres i nous projectes.

Aquest producte tipus micro ciment, és especial per revestir parets i terres, amb unes textures i colors molt amplis. Donada la seva extrema duresa és indicat per tot tipus d’establiments públics, així com particulars.

Si estàs interessat en formacions de productes Pandomo© no dubtis en posar-te en contacte amb el nostre magatzem més proper, on et programarem una formació a la teva mida.

Pandomo© és la solució als teus nous projectes i obres, podràs aplicar-ho de forma ràpida i simple, amb el color i la textura que millor s’adapti a les teves necessitats del projecte, tant en parets com en terres.

Tots els materials de construcció al teu abast!!