Qui som

Innovació

Els materials de construcció tecnològicament més avançats al teu abast.
Innovació

Sabem que els nostres clients afronten desafiaments constructius cada vegada més exigents i complexos. Reptes que requereixen de solucions tecnològiques innovadores, encara que a preus raonables.

I és que la innovació en materials de construcció no només permet afrontar amb més garanties les instal·lacions més difícils, sinó que també millora les prestacions d'aquests materials, proposa noves aplicacions dels mateixos i fins i tot accelera el procés, suposant un important estalvi en costos.

L'entrada en vigor del nou Codi Tècnic d'Edificació (CTE) ha contribuït a impulsar nous avenços en materials i tècniques constructives. Els productes que trobaràs a Point.P t'ajudaran al compliment de les exigències del CTE, i innovacions especialment adaptades a l'esperit d'aquesta norma.

Per tot això, el nostre Departament Tècnic està sempre molt atent a les últimes tendències i novetats del mercat, incorporant ràpidament a les nostres famílies de productes. Com per exemple les últimes solucions en aïllaments, façanes ventilades, recuperació d'aigües pluvials o per l'aprofitament de l'energia solar.

Pots estar segur que amb Point.P sempre tindràs al teu abast els materials per a la construcció tecnològicament més avançats amb tot l'assessorament tècnic que necessitis.

Vine a veure'ns i descobriràs l'últim en materials de construcció

Serveis relacionats


  • Departament tècnic - Treu el màxim partit de l'assessorament expert dels professionals de Point.P.

Famílies relacionades