Treballa a Point.P

Política RRHH

Política de Recursos Humans

A Point.P creiem i apostem decididament pel potencial de les persones, ja que gràcies a elles ens consolidem en el sector, ampliem quotes de mercat i som el referent en la venda i distribució de materials de la construcció.

El nostre compromís és el diàleg social proactiu bidireccional en tots els nivells de l'organització generant un clima de confiança, sinceritat i transparència.

La nostra raó de ser és el valor afegit que aporten els nostres col·laboradors per garantir la satisfacció dels clients, oferint un servei de qualitat, pròxim, proporcionant solucions i assessorant en tot moment en producte i serveis al client, tant al particular com al professional.

La nostra missió és seguir treballant dia a dia per seguir millorant, professionalitzant els equips, amb plans d'integració per a les noves incorporacions, formació continuada, avaluant el potencial de tots els col·laboradors, desenvolupant plans de carrera i amb una política de seguretat, salut i medi ambient de la qual tots som partícips i tots estem compromesos a vetllar pel seu seguiment i compliment.