Treballa a Point.P

Seguretat, salut i medi ambient

Stop als accidents!

A Point.P estem molt compromesos amb la nostra política de seguretat, salut i medi ambient.

Aquesta política es basa en el respecte a l'ésser humà i el seu entorn i té com a objectiu principal prevenir accidents, malalties i contaminació, en qualsevol lloc i en qualsevol moment.

Els clients, les propietats de l'empresa i el seu entorn es troben també inclosos dins d'aquest objectiu, que no pot ser més ambiciós: "zero accidents" i "zero malalties professionals".

La nostra recerca de l'excel·lència i la nostra professionalitat ens permeten dia a dia apropar-nos a aquest objectiu, ja que tots tenim el compromís d'integrar la seguretat en totes les nostres activitats, processos, condicions i organització del treball.

D'altra banda, i per consolidar la política, ens assegurem que cada treballador rep la formació i la informació necessària per desenvolupar de forma segura i adequada totes les seves tasques, i en proporcionar tots els mitjans i equips necessaris perquè així sigui.

És necessària la participació i el compromís de tots per crear entorns més segurs i garantir que la seguretat i la salut segueixin sent la forma habitual de comportament a la nostra empresa.